Politica de confidentialitate

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.
Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea Utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
baloanevesele.ro va respecta informatțiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu datele personale ale clientilor săi.
baloanevesele.ro solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.
baloanevesele.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
Protectia datelor personale
In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca baloanevesele.ro poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta. Compania conditioneaza de confirmare telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cumparator nou, pentru conformitatea datelor;
• ulterior plasarii Comenzii sau crearii unui Cont, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la Comanda sau un contract, precum si in legatura cu Lista de dorinte;
• trimiterea de Comunicari comerciale, in format electronic (email) sau telefonic (apel telefonic, sms);
• inlesnirii modului de efectuare a comenzilor viitoare
• scopuri statistice.
Prin crearea Contului sau plasarea unei Comenzi, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul expres si neechivoc ca baloanevesele.ro sa colecteze si sa administreze datele sale cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001, precum si sa transmita datele sale cu caracter personal catre partenerii contractuali ai baloanevesele.ro, in vederea prelucrarii respectivelor date. Partenerii baloanevesele.ro sunt persoane imputernicite conform Legii nr. 677/2001 si au incheiat cu baloanevesele.ro un angajament de confidentialitate. Clientul are dreptul de a obtine de la baloanevesele.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, comunicata prin posta sau pe adresa de email support@baloanevesele.ro:
1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
2. rectificarea, actualizarea, blocarea, anonimizarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, sau a datelor incomplete sau inexacte;
3. notificarea catre partenerii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctului 2, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Compania nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Cumparatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Alte prelucrari de date
baloanevesele.ro poate sa colecteze date ca adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare etc. furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site. Aceste date vor fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.
Daca Utilizatorul / Clientul are intrebari sau intampina probleme in timpul utilizarii serviciilor noastre de prelucrare a datelor, aceasta are posibilitatea de a lua legatura cu baloanevesele.ro prin caile de contact indicate pe site (telefon, e-mail, chat Zopim etc.).
baloanevesele.ro va sterge toate datele care ii sunt comunicate prin e-mail, mesaje, telefon, Facebook etc., alaturi de numele si adresa, precum si de orice alte date cu caracter personal ale persoanei vizate, comunicate voluntar de aceasta, in termen de cel mult 50 de luni de la momentul transmiterii acestor date.
Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre baloanevesele.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, comunicata prin posta sau pe adresa de email support@baloanevesele.ro, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau un Contract in desfasurare.
Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre baloanevesele.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email support@baloanevesele.ro, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
In conditiile in care, ulterior creari unui Cont, nu mai doriti ca baloanevesele.ro sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email contact@baloanevesele.ro. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele baloanevesele.ro, iar datele dumneavostra personale vor fi anonimizate, fiind utilizate in continuare in scopuri statistice.
Protectia datelor
baloanevesele.ro va planifica si executa operatiunile de prelucrare a datelor astfel incat sa asigure protectia intimitatii persoanelor vizate.
baloanevesele.ro va asigura securitatea datelor (protectie cu parola, antivirus), va lua toate masurile tehnice si organizationale si va implementa regulile procedurale care sunt necesare pentru a respecta prevederile legilor privind protectia datelor si a confidentialitatii.
baloanevesele.ro va proteja datele aplicand masurile adecvate mai ales impotriva urmatoarelor:
· acces neautorizat,
· modificare,
· transmitere,
· publicare,
· stergere sau distrugere,
· distrugere sau stergere accidentala,
· indisponibilitate cauzata de schimbarea tehnicii aplicate,
Pentru a impiedica accesul neautorizat la datele cu caracter personal, modificarea si publicarea neautorizata sau utilizarea neautorizata a acestora, baloanevesele.rova asigura urmatoarele:
· crearea si functionarea unui mediu informatic, tehnic adecvat,
· selectarea controlata, supravegherea angajatilor sai, implicati in furnizarea serviciului,
· elaborarea unor reguli procedurale pentru operare, gestionarea riscurilor si furnizarea serviciilor.
Sistemul informatic al baloanevesele.ro si al furnizorului de spatiu de stocare al acestuia asigura protectie, printre altele, impotriva urmatoarelor: frauda informatica, spionaj, virusi informatici, spam-uri si alte amenintari.
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre institutiile Statului – Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului – in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C. Baloane Vesele S.R.L, Adresa: Hitias Nr. 61
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul Utilizatorului.
Cookie-urile asigura Utilizatorului baloanevesele.ro o experienta placuta de navigare, ele fiind utilizate in scop statistic – statistici anonime, ele excluzand indentificarea personala a Utilizatorului.
Datele personale colectate de Cookie-uri sunt colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru Utilizator, fiind criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele Utilizatorului.
Cookie-urile site-urile online sa va comunice:
• Continut adaptat preferintelor – de ex. anumite categorii de produse;
• Furnizarea de publicitate relevanta;
• Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics. Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare, care raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea browser-ului web. Fisierele fixe raman pe terminalul Utilizatorului pe o perioada stabilita in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de Utilizator.
Modifica setari Cookie
Orice modificari la setarile de cookies vor fi salvate pana cand decideti sa faceti modificari suplimentare, in cazul in care v-ati razgandit.
Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?
Atunci cand vizitati acest site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite.
Cookie-urile necesare
Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.
Cookie-urile functionale
Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat anterior in cosul de cumparaturi atunci cand ati vizitat baloanevesele.ro. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra, nemaifiind necesara o noua inregistrare sau sa introduceti din nou anumite informatii in formularele de inregistrare atunci cand va intoarceti pe acest website. Pe unele site-uri web, Cookie-urile permit sa stocati retete preferate, activitati, puncte sau scoruri ridicate. Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.
Cookie-urile site-ului
Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.
Cookie-urile tertelor parti
Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).
Codurile de Tracking, cookie-urile si aplicatiile terte spre care se trimit informatii sunt:
1. Cookie-uri platforma:
– cookie de cos de cumparaturi: 30 de zile
– cookie-uri pentru autentificarea si pastrarea preferintelor clientului: 30 de zile
2. Coduri tracking incarcate in site:
– Facebook Pixel – Analiza comportament si analiza campanii promovare Facebook
– Google Analytics, adwords, tag manager – Analiza comportament utilizatori prin serviciile de Google Analytics, Google Tag Manager, Marketing targetat prin serviciul Google Adwords
3. Aplicatii terte spre care se trimit info:
– Cargus Courier, PrioriPost – Furnizori de servicii de curierat
– EuPlatesc – Serviciu de plata online
– Serviciul SMS – Se foloseste pentru a informa despre o comanda plasata sau pentru o oferta
Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Linkuri Utile.
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Cookie – Wikipedia

Politica de prelucrare a datelor

Compania care administreaza site-ul baloanevesele.ro/”>baloanevesele.ro este S.C. Baloane Vesele S.R.L. numita in continuare Compania, cu sediul social in Hitias Nr.61 jud. Timis, 42549323, J35/1197/27.05.2020, telefon 0735321674, e-mail contact@baloanevesele.ro
Date personale pe care le prelucram
Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Confidentialitate.
Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs. si le folosim la:
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda, pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs, pentru a va trimite ofertele cerute de dumneavoastra. De asemenea adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva o problema
• Numar de telefon – pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra. Va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi inregistrata pentru a documenta problema dvs. si rezolvarea ei. Pe numarul de telefon veti primim SMS-uri cu informatii despre comanda sau oferta dumneavoastra
• Detalii de facturare, plata si livrare- avem nevoie de aceste date pentru facturarea si livrarea produselor comandate
• Cont bancar – pentru a returna contravaloarea banilor in cazul unui retur.
Functionarea site-ului baloanevesele.ro
• Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet
• Informatii cont baloanevesele.ro – informatiile dvs. vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite vanzatorilor nostri si baloanevesele.ro sa va ofere o experienta personalizata
Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal:
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica intr-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul, ofertele cerute, confirmarile de comenzi
Comportament online
• Datele dvs. personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies.
Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
EuPlatesc– furnizori servicii de plata online
Google Analytics – furnizor analiza trafic site
Cargus, Prioripost – furnizori servicii de curierat si logistica
Compania nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor
Cat timp pastram datele cu caracter personal
baloanevesele.ro va sterge toate datele care ii sunt comunicate prin e-mail, mesaje, telefon, Facebook etc., alaturi de numele si adresa, precum si de orice alte date cu caracter personal ale persoanei vizate, comunicate voluntar de aceasta, in termen de cel mult 50 de luni de la momentul transmiterii acestor date.
Pentru comenzile plasate pe baloanevesele.ro, datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.
Codurile de Tracking, cookie-urile si aplicatiile terte spre care se trimit informatii sunt:
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul Utilizatorului.
Cookie-urile asigura Utilizatorului baloanevesele.ro o experienta placuta de navigare, ele fiind utilizate in scop statistic – statistici anonime, ele excluzand indentificarea personala a Utilizatorului.
Datele personale colectate de Cookie-uri sunt colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru Utilizator, fiind criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele Utilizatorului.
Cookie-urile site-urile online sa va comunice:
• Continut adaptat preferintelor – de ex. anumite categorii de produse;
• Furnizarea de publicitate relevanta;
• Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics. Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare, care raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea browser-ului web. Fisierele fixe raman pe terminalul Utilizatorului pe o perioada stabilita in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de Utilizator.
1. Cookie-uri platforma:
– cookie de cos de cumparaturi: 30 de zile
– cookie-uri pentru autentificarea si pastrarea preferintelor clientului: 30 de zile
2. Coduri tracking incarcate in site:
– Facebook Pixel – Analiza comportament si analiza campanii promovare Facebook
– Google Analytics, adwords, tag manager – Analiza comportament utilizatori prin serviciile de Google Analytics, Google Tag Manager, Marketing targetat prin serviciul Google Adwords
3. Aplicatii terte spre care se trimit info:
– Cargus Courier, Prioripost – Furnizori de servicii de curierat
– EuPlatesc– Serviciu de plata online
– Serviciul SMS – Se foloseste pentru a informa despre o comanda plasata sau pentru o oferta
Drepturile Clientilor / Utilizatorilor
Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal:
1. Accesul la datele cu caracter personal
Puteti sa ne cereti:
• sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
• sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
• sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
2. Rectificarea datelor cu caracter personal
Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
3. Stergerea datelor cu caracter personal
Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
• acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
• v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
• dati curs unui drept legal de a va opune; sau
• acestea au fost prelucrate ilegal; sau
• ne revine o obligatie legala in acest sens.
Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:
• pentru respectarea unei obligatii legale; sau
• pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare
4. Restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
• acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
• prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
• acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
• v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.
Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
• avem consimtamantul dvs.; sau
• pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
• pentru a proteja drepturile Baloane Vesele sau ale altei persoane fizice sau juridice.
5. Portabilitatea datelor
Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:
• prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs.
si
• prelucrarea se face prin mijloace automate.
6. Opozitia la prelucrarea datelor cu caracter personal
Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre baloanevesele.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, comunicata prin posta sau pe adresa de email contact@baloanevesele.ro, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau un Contract in desfasurare.
Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre baloanevesele.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email contact@baloanevesele.ro, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
In conditiile in care, ulterior creari unui Cont, nu mai doriti ca baloanevesele.ro sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email support@baloanevesele.ro. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele baloanevesele.ro, iar datele dumneavostra personale vor fi anonimizate, fiind utilizate in continuare in scopuri statistice.
7. Luarea de decizii automate
Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:
• produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
• va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:
• ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
• este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
• se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
8. Plangeri
Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.
Va reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Baloane Vesele cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa: contact@baloanevesele.ro sau – prin posta sau curier la adresa Hitias Nr.61 – cu mentiunea in atentia Responsabilului Baloane Vesele cu protectia datelor.
Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta si folosind datele de Contact.
Utilizatorul / Clientul poate protesta impotriva prelucrarii datelor sale cu caracter personal.
baloanevesele.ro va analiza contestatia in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 15 zile de la data inaintarii cererii, va adopta o decizie in privinta legitimitatii acesteia si va comunica solicitantului decizia sa in scris. Daca baloanevesele.ro stabileste ca solicitarea persoanei vizate este indreptatita, va inceta prelucrarea datelor, inclusiv inregistrarea si transmiterea datelor, va bloca datele si va trimite o instiintare privind contestatia si masurile pe care le-a luat pe baza acesteia tuturor partilor carora le-a transmis anterior datele cu caracter personal la care se refera contestatia, acestia din urma avand obligatia de a lua masurile necesare pentru a respecta dreptul la contestatie.
Daca Utilizatorul / Clientul nu este de acord cu decizia adoptata de baloanevesele.ro, are dreptul de a o contesta la instantele judecatoresti, in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei.