Cine suntem?

Suntem Baloane Vesele pentru tine, pentru momentele importante din viata ta si a celor dragi tie, pentru prietenii tai care cauta un cadou pentru o aniversare sau un eveniment important.
Ideea de a crea un univers online al articolelor de petrecere, dar și varietatea produselor, ne-a ajutat să ne câștigăm clienții, iar varietatea produselor și noutățile permanente i-a determinat să ne urmărească îndeaproape.

Baloane Vesele, de unde și până unde?

Istoria Baloane Vesele a inceput in anul 2019 din dorinta de a livra fericire chiar la usa ta. Inca de la inceput am fost increzatori ca putem aduce la un alt nivel ideea de petreceri si evenimente, fiind mereu dispusi sa invatam lucruri noi pentru a va putea oferi o experienta de neuitat.

Care sunt atuurile Baloane Vesele?

În comerțul online, suportul clienți este un atu important pentru orice magazin online. Clienții se așteaptă la răspuns prompt atunci când au o nelămurire și o livrare rapidă. De aceea, am implementat un sistem de suport care oferă clienților să ia legătura cu operatorii noștri, astfel încât alegerea făcută să fie și cea potrivită.

Suntem mereu in cautarea produselor diversificate, pentru orice tematica sau orice varsta, pentru a ne asigura ca nevoiele dumneavoastra sunt acoperite intr-un procent cat mai mare.

Livrarea rapidă este un avantaj pe care îl propunem clienților noștri. Toate produsele de pe site sunt și în depozit, așa că, în 90% dintr cazuri, comanda făcută este procesată și livrată în aceeași zi.

Suportul clienți prompt, livrarea rapidă și gama variată de produse sunt avantaje competitive pe care ne-am concentrat, pentru a oferi o experiență de cumpărare plăcută pe baloanevesele.ro

Ce părere ai? Ai nevoie de informații suplimentare? Contactează-ne!.