Cine suntem?

Suntem Baloane Vesele pentru tine, pentru momentele importante din viata ta si a celor dragi tie, pentru prietenii tai care cauta un cadou pentru o aniversare sau un eveniment important.
Ideea de a crea un univers online al articolelor de petrecere, dar ╚Öi varietatea produselor, ne-a ajutat s─â ne c├ó╚Ötig─âm clien╚Ťii, iar varietatea produselor ╚Öi nout─â╚Ťile permanente i-a determinat s─â ne urm─âreasc─â ├«ndeaproape.

Baloane Vesele, de unde și până unde?

Istoria Baloane Vesele a inceput in anul 2019 din dorinta de a livra fericire chiar la usa ta. Inca de la inceput am fost increzatori ca putem aduce la un alt nivel ideea de petreceri si evenimente, fiind mereu dispusi sa invatam lucruri noi pentru a va putea oferi o experienta de neuitat.

Care sunt atuurile Baloane Vesele?

├Än comer╚Ťul online, suportul clien╚Ťi este un atu important pentru orice magazin online. Clien╚Ťii se a╚Öteapt─â la r─âspuns prompt atunci c├ónd au o nel─âmurire ╚Öi o livrare rapid─â. De aceea, am implementat un sistem de suport care ofer─â clien╚Ťilor s─â ia leg─âtura cu operatorii no╚Ötri, astfel ├«nc├ót alegerea f─âcut─â s─â fie ╚Öi cea potrivit─â.

Suntem mereu in cautarea produselor diversificate, pentru orice tematica sau orice varsta, pentru a ne asigura ca nevoiele dumneavoastra sunt acoperite intr-un procent cat mai mare.

Livrarea rapid─â este un avantaj pe care ├«l propunem clien╚Ťilor no╚Ötri. Toate produsele de pe site sunt ╚Öi ├«n depozit, a╚Öa c─â, ├«n 90% dintr cazuri, comanda f─âcut─â este procesat─â ╚Öi livrat─â ├«n aceea╚Öi zi.

Suportul clien╚Ťi prompt, livrarea rapid─â ╚Öi gama variat─â de produse sunt avantaje competitive pe care ne-am concentrat, pentru a oferi o experien╚Ť─â de cump─ârare pl─âcut─â pe baloanevesele.ro

Ce p─ârere ai? Ai nevoie de informa╚Ťii suplimentare? Contacteaz─â-ne!.